неділя, 28 жовтня 2012 17:17

Глава місії спостерігачів від СНД ознайомився з перебігом виборів у Раду

Глава місії спостерігачів від СНД ознайомився з перебігом виборів у Раду
Володимир Гаркун побував на трьох виборчих дільницях. Фото: cis.minsk.by

Глава місії спостерігачів від СНД на виборах до Верховної Ради Володимир Гаркун побував на трьох виборчих дільницях у київському районі Оболонь, де спостерігав за перебігом голосування.

Як повідомили в штабі місії, Гаркун після відвідування виборчих дільниць проведе зустріч з главою місії спостерігачів від Бюро з демократичних ініціатив та прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі (БДІПЛ ОБСЄ) Одрі Гловер. Вони обміняються думками про те, як йде процес голосування.

У складі місії спостерігачів від СНД - 271 особа, у тому числі представники Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизії, Молдови, Росії, Таджикистану, Узбекистану, Міжпарламентської Асамблеї держав-учасників СНД, Парламентських Зборів Союзу Білорусі та Росії, а також Виконавчого комітету СНД.

З початку виборчої кампанії спостерігачі від СНД побували в загальній складності в 15 областях України, в Автономній Республіці Крим та місті Київ, де ознайомилися з роботою окружних і дільничних виборчих комісій.

Штаб місії спільно з експертами Міжнародного інституту моніторингу розвитку демократії, парламентаризму та дотримання виборчих прав громадян держав - учасниць СНД, Міжпарламентської Асамблеї держав-учасниць Співдружності проаналізував виборче законодавство України.

Зараз ви читаєте новину «Глава місії спостерігачів від СНД ознайомився з перебігом виборів у Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути