середа, 18 листопада 2020 23:01

Гетманцев написав постанову про звільнення

Гетманцев написав постанову про звільнення
Політик написав постанову про власне звільнення в іронічному стилі. Фото: ua-rating.com

Народний депутат Данило Гетманцев зареєстрував власний проєкт постанови про відкликання його з посади голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.

Постанова вже зареєстрована у ВРУ. Про це сам Гетманцев повідомив у Facebook.

"Вирішив подати альтернативний проєкт постанови про власне звільнення. Мені здається, мотивував більш обґрунтовано", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завгоспа Нацполіції звільнили після карантинного скандалу

Нардеп також опублікував сканкопію документа.

"Відкликати Гетманцева Данила Олександровича, народного депутата, з посади голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики оскільки продовження його діяльності з розробки проєктів законів з питань оподаткування має на меті припинити незаконні схеми з ухилення від оподаткування та завдати шкоди від цього багатьом поважним людям і тому унеможливлює виконання ним своїх обов'язків", - зазначається у проєкті постанови.

12 листопада радник керівника Офіса президента Ігор Уманський подав у відставку. Про її причини він обіцяв розповісти після прийняття рішенння за його заявою.

Колишній радник голови Офіса президента Ігор Уманський заявив про розкрадання 36 млрд грн. на "Великому будівництві" доріг Володимира Зеленського, виділених із фонду боротьби з коронавірусом. Про це він написав у Facebook наступного дня після відставки.

Зараз ви читаєте новину «Гетманцев написав постанову про звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути