Ексклюзиви
понеділок, 01 лютого 2010 11:29

Герман зізналась, що її головна місія - готувати обіди

Герман зізналась, що її головна місія - готувати обіди
Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що "найвища місія жінки - це готувати обіди, щось там вдома робити, берегти дім". Такою думкою вона поділилася на зустрічі в Житомирському телелецентрі, коментуючи один з останніх скандалів між Віктором Януковичем і Юлією Тимошенко, пише Житомир.info.

"Юлія Володимирівна образилася, що Віктор Федорович її на кухню відправив. Ви знаєте, мені здається, що немає більшого щастя для жінки, як приготувати обід для своєї дитини. Юлії Володимирівні не потрібно на це ображатися. Їй потрібно просто зрозуміти, що є жіноче щастя. Тільки ми маємо цінувати", - заявила зокрема Герман.

"І що, якби ми з вами мали можливість, всі тут жінки сидять, просто захищати свої сім"ї, просто готувати для них обіди, щось там вдома робити, берегти той дім, то це була б найвища наша місія і найкраще, що ми можемо для України зробити", - сказала політик.

"Тому не потрібно ображатися за ту нашу кухню. Тому що кухня, це велике щастя. Тому що наша сім"я і наша роль жіноча, ми повинні працювати з вами, ми не можемо собі дозволити не працювати, так? Але, якби ми могли, якби я могла собі дозволити не працювати, а просто жити для своїх дітей і бути впевненою, що без мене там обійдеться, це було б найбільше щастя. І тому жінки в Україні повинні це пам"ятати. Якщо нам колись, якщо може колись таке буде, що наші чоловіки зможуть нам забезпечити таке життя, коли ми зможемо обирати, або працювати, або не працювати, я думаю, що ми з радістю робитимемо вареники. Ми навіть Юлію Володимирівну навчимо робити вареники", - сказала Герман.

Нагадаємо, 20 січня Віктор Янукович запропонував Юлії Тимошенко реалізувати на кухні свою жіночу примху щодо питання проведення дебатів напередодні другого туру виборів глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Герман зізналась, що її головна місія - готувати обіди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути