вівторок, 24 січня 2012 15:49

Герман відмовляється від мажоритарки й хоче далі давати поради Януковичу

Герман відмовляється від мажоритарки й хоче далі давати поради Януковичу

Радник президента Віктора Януковича, керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента Ганна Герман не планує висуватись під час парламентських виборів як мажоритарник. Разом з тим, рішення про свою присутність чи відсутність у партійному виборчому списку Партії регіонів вона повністю віддала у руки партійних колег.

Про це Герман заявила у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, на запитання, чи бачить Герман себе у партійному списку ПР, вона відповіла, що це мають вирішити її колеги по партії.

"Якщо вони будуть вважати, що мені потрібно там бути, я зроблю так, як вирішить команда... Я людина команди і дуже шаную її", - запевнила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман: Бажаю опозиції не пересваритись, але ПР все одно переможе

Водночас на запитання, а яке її персональне бажання, Герман зауважила, що говорити про свої персональні бажання можна було, якби вона йшла по мажоритарному округу.

"Але, як мажоритарник, я не планую висуватись. Це не входить у мої плани. Я маю дуже багато роботи на тому місці, де я працюю", - наголосила радник Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман розповіла, на які білборди Януковича не піднялась би рука хуліганів

Крім того, на запитання про те, чи хотіла б вона бачити міністра фінансів Валерія Хорошковського серед лідерів виборчого списку Партії регіонів, Герман сказала: "Я не маю компетенцій визначати когось у списки. Це у нас вирішує з'їзд. Крім того, має бути рішення особистості, кожного політика, чи він сам хоче чи не хоче".

Зараз ви читаєте новину «Герман відмовляється від мажоритарки й хоче далі давати поради Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути