вівторок, 10 січня 2012 21:59

Герман розповіла, на які білборди Януковича не піднялась би рука хуліганів

Герман розповіла, на які білборди Януковича не піднялась би рука хуліганів

В Україні треба було розвісити білборди із написом "Христос народився – Славімо його! Віктор Янукович". Таку рекламу ніхто б фарбою не заляпував.

Про це в ефірі "5 каналу" заявила радник президента Віктора Януковича Ганна Герман, коментуючи масові випадки псування білбордів із зображенням глави держави.

ВІДЕО: У Львові націоналісти закидали фарбою білборд з Януковичем

"Незадоволення завжди було і завжди буде усюди, де є опозиція. Є опозиція конструктивна, яка пропонує суспільству якісь рішення.  А є опозиція ультра-радикальна – майже хуліганська, яку ми маємо зараз. Це зробили люди, які мають стиль щось у когось кинути, когось обляпати", - відзначила Герман.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Януковичу підфарбували око на Волині

Радник запевнила, що якби від неї залежала реклама Януковича, вона б продумала цю ситуацію – де і які борди розвішувати.

"Якби це був борд, на якому було написано "Христос народився – Славімо його! Віктор Янукович" і більше нічого, то кожний п'ятий подумав би тоді, чи він у ці слова хоче кинути якимось брудом", - додала Герман.

За її словами, така реклама – це технологічні речі, які можна передбачити наперед.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович знову у фарбі: кияни підтримали львівських націоналістів

"І смішно розсилати листи з вимогою забезпечити порядок, бо такі листи лише провокують. Тим більше, у нашому суспільстві із законом про доступ до публічної інформації. Такі розпоряджання лише спровокують радикальні кроки невдоволеної частини людей. І це треба було теж прорахувати", - зауважила Герман.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Чернігові націоналісти розстріляли сіті-лайти з Януковичем

"Це дрібниці, з яких треба вчитись, як не треба робити, аби не породжувати отакі прості і несимпатичні реакції суспільства", - резюмувала Герман.

Зараз ви читаєте новину «Герман розповіла, на які білборди Януковича не піднялась би рука хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути