пʼятниця, 26 серпня 2011 14:55

Герман радить Яценюку і Тягнибоку не соромитися походів на Банкову

Герман радить Яценюку і Тягнибоку не соромитися походів на Банкову

Радниця президента Ганна Герман виступає за діалог влади і опозиції.

Про це вона написала у блозі на Українській правді, після того як Олег Тягнибок, Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк звинуватили її у брехні.

"Може наш діалог поки що не має публічного характеру, але ми прагнемо цього. Я звичайно можу сказати, що немає контактів між владою та опозицією. Але чи хтось у це повірить?", - заявила вона

"Моя позиція проста – я за чесний і прозорий політичний процес. Громадяни повинні знати, що відбувається насправді. Не треба боятися і соромитися того, що ми розмовляємо між собою. Це нормально. Це європейські підходи. Треба боятися і соромитися підкилимних, таємних угод і домовленостей", - зазначила Герман.

"Вони ще нікого до добра не довели. Згадаймо спроби Тимошенко таємно домовитися про коаліцію з ПР. Це привело її до краху, тому що публічно вона намагалася виглядати по-одному, а насправді виявилася іншою", - додала вона.

Раніше Герман заявила, що Олег Тягнибок, Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк часто бувають на Банковій. Однак всі названі політики звинуватили її брехні.

Зараз ви читаєте новину «Герман радить Яценюку і Тягнибоку не соромитися походів на Банкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути