середа, 16 січня 2013 17:03

Герман порадили продати діаманти

Герман порадили продати діаманти
Володимир Бондаренко назвав вчинок Герман піаром. Фото: gazetavv.com

Відмова "регіоналки" Ганни Герман від депутатських пільг є піаром. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат із "Батьківщини" Володимир Бондаренко.

"Хоче показати, яка вона безсрібниця. Я б порадив Ганні Герман здати половину своїх діамантових прикрас. Цього б було достатньо, аби нагодувати декілька сот людей.  Хоча це людина, яка працювала на державній службі. Але коли виходить на люди, то одразу стає зрозумілим: щось не те. Краще б Ганна Миколаївна підтримала нашу вимогу про персональне голосування і наполягала на цьому, а не прикривала "рукоблуддя". Або добивалася того, аби комітети, які завжди були у опозиційних фракцій, їм передали. А вона просто відволікає увагу такими своїми діями", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк відмовився від надбавки до зарплати, а Герман - від грошей на оздоровлення

Нардеп зізнався, що офіційно не відмовлявся від пільг, але не користувався ними. "Я, будучи п'ятий раз у Верховній Раді, ні разу не лежав у лікарні "Феофанія". Був у себе на окрузі на Борщагівці. Те саме стосується відпочинку. Був в Криму один раз, коли сумістив відпочинок із семінаром. Я ні разу не звертався, аби отримати компенсацію на житлове приміщення. Не збираюся цього робити. Хоча мої діти зараз перебувають на квартобліку в Києві. Але я не ставив питання, аби забезпечити себе чи їх", - зазначив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент ще радиться про те, кого призначити головою Мінкульту - джерела

За словами політика, потрібно розібратися, що таке пільги. "Наприклад, чи є пільгою можливість викликати автомобіль, аби з'їздити на округ? Не думаю. Це обслуговування народного депутата. Хоча у парламентарів має бути обмеження у кількості таких пересувань. Бо є окремі депутати, які дуже багато налітали. Тому це питання треба вирішити", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Герман порадили продати діаманти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути