неділя, 04 грудня 2011 16:54

Герман: поки ми живі, ніхто не зменшить квоти для української пісні

Герман: поки ми живі, ніхто не зменшить квоти для української пісні

Керівник Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації президента Ганна Герман обіцяє, що квоти для української музики у вітчизняному теле- та радіоефірі не будуть зменшені. Про це вона сказала в інтерв'ю "5 каналу".

"Обмеження української пісні і музики – цього в Україні ніколи не буде. Поки ми з вами живі, поки ми з вами працюємо і маємо вплив на ситуацію, ніхто не буде мати права зменшити квоти для української пісні в теле- та радіоефірі. Це вам моє слово", – пообіцяла Герман.

Нагадаємо, у листопаді 2011 року Верховна Рада скоротила з 50% до 25% обсяг українського аудіо-та візуального продукту, який повинен бути представлений в українському ефірі.

Зазначимо, що проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення (щодо приведення у відповідність до вимог Європейської Конвенції про транскордонне телебачення до програмної концепції мовлення)" був зареєстрований у Верховній Раді 26 квітня 2010 року за ініціативою народного депутата Олени Бондаренко (фракція Партії регіонів).

Верховна Рада 1 лютого 2011 прийняла цей законопроект за основу і передала його на підготовку до другого читання. Законопроект підтримали 240 із 396 народних депутатів, зареєстрованих у залі.

Зараз ви читаєте новину «Герман: поки ми живі, ніхто не зменшить квоти для української пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути