понеділок, 20 жовтня 2008 08:48

Герман не повірила словам Тимошенко і пригадала їй образи і зраду

Звернення прем"єр-міністра до народу свідчить про те, що Юлія Тимошенко в черговий раз знімає з себе відповідальність за ситуацію в країні.

Таку думку висловила заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман в інтерв"ю Інтерфакс-Україна в неділю, 19 жовтня.

"Недільне звернення прем"єр-міністра до народу ще раз засвідчило виняткове вміння Юлії Тимошенко знімати з себе відповідальність за ситуацію в державі в найбільш критичні моменти. Відчувши, що наслідки її популізму ось-ось накриють економіку України як дев"ятий вал, вона вирішила згадати про світову фінансову кризу", - сказала Герман.

Партія регіонів попереджала главу уряду про швидку кризу, закликаючи створити стабілізаційний фонд, нагадала Герман.

Ганна Герман підкреслила: "Юлія Володимирівна заговорила про широку коаліцію, з ідеєю якої Партія регіонів зверталася до неї незліченну кількість разів, а у відповідь чула одні лише образи".

Крім того, коментуючи заклик прем"єр-міністра покінчити з політичними війнами та зрадою, депутат нагадала про те, що лідер БЮТ сама відкликала голоси своєї політичної сили із законопроектів проголосованих спільно з Партією регіонів. 

"Тимошенко тим самим зруйнувала нову більшість, яка вже погоджено голосувала в парламенті", - додала вона.

"Насправді, у Юлії Володимирівни на думці тільки одне - президентські вибори. Про це вона й обмовилась, закликаючи до створення коаліційного уряду, коли запропонувала всім президентські посади, замість міністерських", - зазначила Герман.

Раніше заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман заявила, що БЮТ має перед Партією регіонів багато гріхів і тому Блоку Юлії Тимошенко треба пройти через чистилище виборів.

19 жовтня в ефірі провідних українських телеканалів прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко висунула вимоги всім українським політичним силам, виконання яких дасть змогу запобігти економічному колапсу в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Герман не повірила словам Тимошенко і пригадала їй образи і зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути