Ексклюзиви
середа, 10 грудня 2008 16:01

Герман: Фракція дасть оцінку тим трьом депутатам, які голосували за нового спікера

Партія регіонів не переходила в опозицію у зв"язку з оголошенням спікером Володимиром Литвином про створення коаліції, оскільки вона і так знаходиться в опозиції.

Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович (Партія регіонів) в інтерв"ю агентству Інтерфакс-Україна у середу.

"За весь час існування цього складу Верховної Ради Партія регіонів була в опозиції, то куди ж вона повинна переходити", - сказав він, коментуючи повідомлення російських ЗМІ про нібито перехід Партії регіонів в опозицію.

Водночас, фракція Партії регіонів на засіданні в четвер дасть оцінку депутатам, які голосували у вівторок за обрання Литвина спікером.

"Фракція дасть оцінку тим трьом депутатам, які голосували за нового спікера", - заявила агентству заступник лідера фракції ПР Ганна Герман.

Вона нагадала, що це депутати Тарас Чорновіл, Василь Грицак і Юхим Звягільський.

Герман також зазначила, що на засіданні фракції будуть визначені першочергові питання, вирішення яких фракція має намір домагатися у Верховній Раді.

Як відомо, раніше Чорновіл вийшов із лав Партії регіонів, але залишився членом її фракції. Грицак же заявляв, що, залишаючись членом партії, буде голосувати на свій розсуд.

Зараз ви читаєте новину «Герман: Фракція дасть оцінку тим трьом депутатам, які голосували за нового спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути