Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2009 17:50

Герман більше не прийде до Шустера

Герман більше не прийде до Шустера

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман більше не ходитиме на ефіри програми "Шустер live".

Про це вона заявила Телекритиці у відповідь на прохання прокоментувати суть конфлікту, що мав місце між учасниками програми від 25 вересня.

"Зараз Шустер хоче все представити як наступ на свободу слова, але вся причина в його нечесності. Він намагався політиків зробити ворогами, а ми просто хотіли поставити Тимошенко запитання", - заявила вона.

"Можливо він таким чином хотів відбілити Тимошенко, яка хоче запровадити цензуру в України. Цей ведучий себе дискредитував, я до нього на програму більше не піду", - заявила Герман.

Як відомо, під час програми "Шустер live" із Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим та присутніми на ефірі членами опозиції (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова).

Опозиційні депутати дорікнули Савікові в непаритетному розподілі ефірного часу між владою та опозицією, натомість Шустер наполягав на тому, що члени опозиції, постійно вимагаючи слова, не слухаються модератора дискусії і не дають висловитися іншим учасникам розмови.

Зараз ви читаєте новину «Герман більше не прийде до Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути