понеділок, 29 жовтня 2012 13:09

Герега та Пилипишин влаштували безпрецедентно зухвалу фальсифікацію - "Свобода"

Член політради ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко заявив про фальсифікації в київських ОВК №215 та №223.

"Безпрецедентну за своєю зухвалістю фальсифікацію результату волевиявлення киян, які у своїй більшості не продалися за гречку, пайки, проднабори і грубі гроші та проголосували за свободівців Андрія Іллєнка та Юрія Левченка, чинять на рівні вже окружних виборчих комісій провладні кандидати Галина Герега та Віктор Пилипишин", - написав він у своєму блозі на "Українській правді".

"Свободівець" уточнив, що за результатами паралельного підрахунку голосів Іллєнко в 215-му окрузі перемагає Герегу приблизно на 2,5 тис. голосів.

"Втім, на сайті ЦВК власниця "Епіцентру" тримає лідерство. Її перевага грунтується на тому, що протоколи з ДВК, де Іллєнко перемагає конкурентку в середньому з перевагою у 50-70 голосів повертаються на доопрацювання й "уточнення". За "уточнення" з викривленими на користь секретарки Київради результатами одному з голів ДВК сьогодні вночі пропонували 10 000 $. Натомість, по окремих дільницях, де нам не вдалося зашкодити учорашнім "каруселям", Герега має перевагу над Іллєнком по 200 голосів. Такі результати суперечать загальній переможній тенденціїї Іллєнка по більшості дільниць, але саме протоколи з таких сумнівних дільниць наразі й передаються без жодних уточнень до ЦВК", - зазначив Мірошниченко.

  Офіційні дані ЦВК
Офіційні дані ЦВК

Щодо Шевченківського району, де по 223-му округу Левченко протистоїть Пилипишину, "свободівець" написав:

"З достовірних джерел мені стало відомо, що за півтори доби до виборів Пилипишин остаточно сформував ОВК під себе, давши дуже серйозні відступні тим членам комісії, які відмовлялися фальшувати вибори на його користь. Нині ОВК повністю контролюється колишнім головою Шевченківської райдержадміністрації. За минулу ніч свободівцями і самим кандидатом від опозиції Юрієм Левченком було попереджено кілька спроб фальшування результатів протоколів ДВК з мокрими печатками, коли в єдину систему підрахунку голосів ЦВК вводилися дані, що геть не відповідають результатам, зафіксованим у протоколах. За результатами паралельного підрахунку голосів, де ми поки що не маємо даних лише з трьох звичайних дільниць, Юрій Левченко перемагає Пилипишина з перевагою у 1400 голосів".

  Офіційні дані ЦВК
Офіційні дані ЦВК

Зараз ви читаєте новину «Герега та Пилипишин влаштували безпрецедентно зухвалу фальсифікацію - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути