пʼятниця, 04 липня 2008 13:03

Герасим"юк погасає на скутері, а Грач - доглядатиме собак (ФОТО)

Відпочинок народні обранці обирають не завжди на Мальдівах, а і в межах України і навіть у межах власного будинку.

Комуніст Олександр Голуб, наприклад, вирушить до моря. "Мій відпочинок залежить перш за все від того, які рішення прийме парламент, тобто, з якого числа ми підемо на канікули.

Але оскільки я ще й головний редактор партійного видання газети "Комуніст", то моя відпустка буде досить короткою, десь один – два тижні. Планую відпочити в санаторії у Криму. Поїду туди з друзями – це кілька сімей, які не мають жодного відношення до політики. Мій відпочинок має бути активним, так минулого року ми з друзями об"їхали на скутерах пів Криму, були в Алуштіївському заповіднику" – розповів член КПУ.

Депутат від НУНС Ольга Герасим"юк планує мандрівку в часі. "Я б хотіла зібрати усіх своїх друзів і родичів, сісти в машину та здійснити подорож по Україні. Я дуже давно це задумала, ще коли побувала в багатьох містах під час нашої передвиборчої кампанії. Це така дивовижна можливість, адже за одну відпустку можна побувати і в горах, і в лісі, і на морі, відвідати різні міста, побачити монастирі й палаци. Це буде подорож через сиву давнину у наші дні" – ділиться політик.

Не погребує вона і досить екстремальним відпочинком, якщо матиме можливість, то обов"язково покатається верхи або ж погасає на скутері. За словами пані Ольги – у компанії однодумців ця мандрівка має бути повною пригод.

Леонід Грач як істинний комуніст навіть на відпочинку перейматиметься долею держави. Порівняно з іншими представниками вітчизняного політикуму, вибір Леоніда Івановича виглядає досить оригінально: відпустку він проведе вдома, доглядаючи за своїми домашніми улюбленцями (трьома собаками і кицькою).

Також нардеп писатиме громадсько-політичну роботу під назвою "Україна – не Європа", демонструючи, що і на відпочинку є місце для активної соціальної діяльності.

А от регіоналка Ганна Герман уся в роботі: не має часу навіть на думки про відпочинок, а тим паче на розмови з цього приводу.

За матеріалом: Vip.
Зараз ви читаєте новину «Герасим"юк погасає на скутері, а Грач - доглядатиме собак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути