понеділок, 12 листопада 2012 19:18

Геращенко: "Не буде Партії регіонів вольниці, як у нинішній Раді"

Геращенко: "Не буде Партії регіонів вольниці, як у нинішній Раді"
Ірина Геращенко Фото: file.liga.net

Об'єднана опозиція має план, як вимагати покарання фальсифікаторам парламентських виборів. Про це на своїй сторінці у Facebоok написала новообрана нардеп від "УДАРу" Ірина Геращенко.

"Сьогодні була присутня на спільній нараді лідерів опозиційних партій, яка тривала кілька годин. Вже вийшла публічно спільна заява, тому можна говорити про деталі. Є спільне усвідомлення того, що віддавати перемогу в 5 округах неможливо, треба вимагати усіма способами визнання там переможців від опозиціі. Є розуміння того, що до фальсифікаторів долучилася частина ЦВК і вони мають понести відповідальність", - йдеться у повідомленні.

За її словами, опозиція усіма способами блокувати роботу ВР у разі невиконання законних вимог про покарання фальсифікаторів.

"Є план, як вимагати покарання і санкцій проти фальсифікаторів. Є спільна позиція щодо особистого голосування. Є чітка згода, що опозиція залишає за собою право усіма способами блокувати роботу ВР у разі невиконання законних вимог про покарання фальсифікаторів. І є відчуття, що ПР святкує пірову перемогу - не буде їм вольниці, як в нинішній Раді", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко: "Не буде Партії регіонів вольниці, як у нинішній Раді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути