субота, 03 червня 2023 00:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб РФ визнав проблеми в російській армії

Генштаб РФ визнав проблеми в російській армії
Генштаб РФ визнає проблеми в російській армії. Фото: ДТ

На сайті журналу російського міноборони "Військові комісаріати Росії" з'явилася і незадовго зникла доповідь зі скаргами, що росіяни не готові до призову.

Російська армія має проблеми з поганою організацією забезпечення озброєннями та технікою, пишуть російське видання "Важные истории" про статтю начальника мобілізаційного управління Генштабу ЗС РФ Євгена Бурдинського.

Її видалили, але копія збереглася у веб-архіві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Загальна мобілізація має розпочатися негайно": Пригожин знову розкритикував керівництво РФ

У документі згадуються дані про те, що в Росії в ході минулорічної мобілізації нібито вдалося призвати понад 300 тисяч осіб і з них сформували 280 нових підрозділів.

Бурдинський також зазначив, що до участі у війні проти України в Росії почали залучати співробітників охоронних підприємств.

У 2023 році росіяни хочуть сформувати "Азовський військово-морський район" на окупованих територіях України, пише Бурдинський.

Також він повідомив, що військкомати проводитимуть організовані рейди на призовників разом зі співробітниками Міністерства внутрішніх справ.

Останніми тижнями публічні дебати в Росії навколо так званої "спеціальної військової операції" зводяться до того, що громадяни РФ повинні активно жертвувати на підтримку військ.

Російські пропагандистські державні медіа та бізнес-групи звернулися до міністерства економіки з проханням дозволити шестиденний робочий тиждень з огляду на економічні потреби війни, повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб РФ визнав проблеми в російській армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути