Ексклюзиви
пʼятниця, 06 вересня 2024 23:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив, скільки бойових зіткнень відбулось на фронті за добу

Генштаб повідомив, скільки бойових зіткнень відбулось на фронті за добу
Генштаб повідомив останні новини з фронту. Фото: Міністерство оборони

За добу 6 вересня на фронті російсько-української війни відбулося 165 бойових зіткнень,

Ворог завдав два ракетні удари за допомогою шести ракет, 57 авіаційних ударів (зокрема, задіяв 61 КАБ) та 472 удари дронами-камікадзе, здійснив 2776 обстрілів позицій наших військ, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

На Харківському напрямку росіяни чотири рази штурмували позиції українських підрозділів в районах Липців і Вовчанська.

На Куп'янському напрямку ворог 24 рази атакував українські укріплення поблизу Синьківки, Глушківки, Андріївки, Берестового та Стельмахівки

На Лиманському напрямку російські війська 17 разів штурмували позиції українських захисників в районах населених пунктів Новоєгорівки, Дружелюбівки, Чернещини, Тернів, Торського, Діброви та Макіївки.

На Сіверському напрямку наші війська зупинили п'ять спроб противника покращити тактичне положення поблизу Верхньокам'янського та Спірного.

На Краматорському напрямку три спроби загарбників просунутися вперед поблизу Григорівки, Часового Яру та Андріївки завершились невдачею.

На Торецькому напрямку окупанти дев'ять разів штурмували у районах Торецька та Неліпівки. Ворог тисне, намагаючись просунутись у районі Сухої Балки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ сьогодні відбили 20 атак на Покровському напрямку. Росавіація 16 разів бомбила Курщину - Генштаб

На Покровському напрямку росіяни здійснили 45 штурмових і наступальних дії. Найбільша активність російських окупантів зберігається в районах Новогродівки, Гродівки та Михайлівки.

За попередніми підрахунками, за добу наші воїни ліквідували 92 та поранили 195 окупантів. Знищено танк, гармату і шість автомобілів. Також пошкоджено дев'ять ворожих авто та артилерійську систему загарбників.

На Курахівському напрямку вже нараховується 41 бойове зіткнення. Росіяни намагалися просунутися в районах населених пунктів Красногорівка, Костянтинівка та Георгіївка.

На Времівському напрямку агресор вісім разів штурмував передній край нашої оборони в напрямку Водяного та Старомайорська.

На Придніпровському напрямку відбито дев'ять ворожих атак, противник успіху не мав.

"Триває операція Сил оборони України в Курській області", - йдеться у зведенні.

За 925 днів російсько-української війни втрати російських окупаційних військ становили 622 720 осіб, 16 878 броньованих машин, 8631 танк, 368 літаків, 328 гелікоптерів, 28 кораблів/катерів, підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив, скільки бойових зіткнень відбулось на фронті за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути