Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 09:16

Генсек НАТО відмовився зустрічатися з Януковичем

Генсек НАТО відмовився зустрічатися з Януковичем
Генеральний секретар НАТО Яап де Хооп Схеффер не вніс змін до свого робочого графіку заради зустрічі з лідером української опозиції Віктором Януковичем.

Тим не менше, голова Партії регіонів наразі не оголосив про відмову від планів вилетіти до Брюсселя і зустрітися з керівником Альянсу.

Янукович прагне безпосередньо рекомендувати НАТО зняти з порядку денного Бухарестського саміту питання про приєднання України до Плану дій щодо набуття членства в організації.

Всупереч очікуванням, напередодні не відбулись і переговори з керівниками Альянсу спікера парламенту Арсенія Яценюка. Свій візит до Брюсселя він присвятив винятково євроінтеграції України. За його словами, на спілкування з натовцями в нього просто не вистачило часу, бо графік візиту дуже щільний.

Крім того він заявив, що не вбачає у подіях в українському парламенті політичної кризи. На його думку, це нормальний прояв перехідної демократії, повідомляє "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Генсек НАТО відмовився зустрічатися з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути