Ексклюзиви
понеділок, 17 січня 2011 16:33

Генпрокуратура поновила справу проти Тимошенко

Генпрокуратура відновила досудове слідство у справі проти Юлії Тимошенко про нецільове використання коштів, отриманих за Кіотським протоколом.

Про це екс-прем'єр повідомила журналістам після виходу з головного слідчого управління ГПУ.

"Сьогодні Генеральна прокуратура поновила справу, відновила досудове розслідування по грошах Кіотського протоколу", - сказала вона.

"Так що сьогодні я не знайомилася зі справою, сьогодні мені знайшли іншу роботу. Я сьогодні знову давала свідчення", - сказала вона.

За її словами, слідчий ставив їй додаткові питання, що стосуються тільки однієї теми: "Витрачати чи я гроші Кіотського протоколу на виплату пенсій, на виплату зарплат у бюджетній сфері".

"На це моя відповідь була однозначною: я забезпечувала виплату пенсій і зарплат, але гроші Кіотського протоколу, екологічні гроші, всі знаходяться і знаходилися на спецрахунку міністерства екології, і вони не витрачалися", - сказала екс-прем'єр, додавши, що надала всі докази і все матеріалу, що стосуються цього питання.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура поновила справу проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути