вівторок, 17 травня 2011 15:12

Генпрокуратура пішла в атаку на захисника Тимошенка через Луценка

Генпрокуратура пішла в атаку на захисника Тимошенка через Луценка

Слідчий в особливо важливих справах Генпрокуратури Сергій Войченко називає звинувачення захисника Сергія Власенка на його адресу тиском на слідство у справі Юрія Луценка.

Про це повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

За словами слідчого, заява Власенко про те, що за наслідки голодування Луценка несе особисто він "є тиском на слідство і суд, а також спробою перекласти відповідальність за добровільне голодування Луценка".

Він нагадав, що вказану кримінальну справу направлено до Печерського райсуду Києва, і згідно до кримінально-процесуального законодавства слідчий не має права приймати на цій стадії будь яких процесуальних рішень.

"Окрім того, Сергій Власенко не може втручатися у вказану кримінальну справу, до якої не має ніякого процесуального відношення, і як досвідчений юрист мав би про це знати", - заявив Войченко.

Власенко заявив, що Луценко "може вмерти" найближчим часом через голодування і поклав за це відповідальність особисто на Войченка.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура пішла в атаку на захисника Тимошенка через Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути