четвер, 04 липня 2019 10:13

Геннадій Москаль виступив проти закону про дематюкацію

Геннадій Москаль виступив проти закону про дематюкацію
Москаль вважає, що є важливіші проблеми. Фото: PMG

Закон про заборону матюків нардепа Ольги Богомолець має на меті лише передвиборчі цілі, вважає екс-голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"Є такі люди, які не розуміють людської мови. Сказав їхньою мовою – один одного зрозуміли. І все пішло і налагодилося", - сказав він на підтримку лайки виданню InfoResist.

"Ну невже немає в суспільстві сьогодні більшої проблеми, ніж займатися цими дурницями?! Ще й знаючи, що цей парламент не розглядатиме цей законопроект. Це називається, як у радянські часи: відволікання народу від соціальних проблем", – вважає Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яніна Соколова розповіла, чому матюкається в ефірі

Він нагадав, що у законодавстві врегульоване питання щодо лайки. За матюки у громадських місцях повинні штрафувати, але цього майже не відбувається. Самого Москаля жодного разу не штрафували, хоча він нерідко матюкається у публічних виступах і коментарях.

"А весь парламент не заслуговує нецензурної лайки? Його робота як оцінюється громадянами України? Тільки в нецензурній формі", – додав він.

На сайті Верховної Ради опублікували текст закону про протидію лихослів'ю. Авторкою документа є нардепка Ольга Богомолець. Вона пропонує встановити штрафи за нецензурну лайку в публічних виступах, матеріалах у мережі та в ефірі телебачення.

Зараз ви читаєте новину «Геннадій Москаль виступив проти закону про дематюкацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути