вівторок, 25 квітня 2023 09:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Генерал дав прогноз щодо закінчення війни в Україні

Генерал дав прогноз щодо закінчення війни в Україні
РФ повинна розпастися на маленькі держави, які не мають так багато влади та амбіцій. Фото: facebook.com/kaitseministeerium

Війна в Україні завершиться лише у разі розпаду Російської Федерації.

Мирне врегулювання можливе виключно, якщо країна-агресорка розпадеться на дрібніші та менш могутні держави, заявив головнокомандувач Силами оборони Естонії, генерал Мартін Херем, передає Bloomberg.

"Немає нічого, що могло б призвести до мирного врегулювання в Україні, окрім розколу Росії. Я не бачу щасливого кінця цієї війни. РФ повинна розпастися на маленькі держави, які не мають так багато влади та амбіцій", – сказав він.

Для країн накшталт Естонії це означає, що вони мають бути готовими до постійної загрози безпеці на своїх кордонах, додав Херем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полетіли голови: Путін звільняє військових командирів

"По суті, сьогодні ми все більше рухаємося до ситуації з Ізраїлем. А це означає, що ми постійно повинні бути готові до того, що щось почне відбуватися. Це станеться не сьогодні і не завтра, але часи не стають більш мирними", – наголосив генерал.

У Росії вже понад рік розглядають так званий трансфер влади, але поки що не можуть його втілити.

У Москві може статися "палацовий переворот", який ніхто не побачить публічно, вважає начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Він наголосив, що військово-політичні еліти РФ уже давно обговорюють кандидатуру наступника російського диктатора Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Генерал дав прогноз щодо закінчення війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути