субота, 12 вересня 2020 22:20

Фокін відмовився зустрічатися з парламентським комітетом - Качура

Фокін відмовився зустрічатися з парламентським комітетом - Качура
Фокін заявив, що дуже зайнятий, щоб зустрічатися з нардепами, які запросили його на розмову. Фото: Facebook

Перший заступник глави української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Вітольд Фокін відмовився проводити зустріч з парламентським комітетом з питань організації державної влади і місцевого самоврядування. Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу", заступник голови комітету Олександр Качура.

"Сьогодні Вітольд Фокін відмовився проводити зустріч з комітетом з питань організації державної влади і місцевого самоврядування, яка повинна була відбутися 15 вересня. Озвучена причина - зайнятість і необхідність працювати в тристоронній контактній групі", - написав Качура у своєму Telegram-каналі.

Він зазначив, що зустріч не відбудеться найближчим часом, а конкретна дата проведення не обумовлена. Качура наголосив, що буде негайно вимагати провести цю зустріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен має право на помилку - Кулеба прокоментував скандальне інтерв'ю Фокіна

Нещодавно Вітольд Фокін заявив, що виступає за надання особливого статусу всій території Донецької та Луганської областей, а не тільки окупованим районам. Також він висловився про можливий компроміс із Росією, де Україна погоджується на загальну амністію на Донбасі, а РФ знімає вимогу про внесення особливого статусу в Конституцію. У ВР заявили, що це не відповідає українським національним інтересам.

Зараз ви читаєте новину «Фокін відмовився зустрічатися з парламентським комітетом - Качура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути