Ексклюзиви
неділя, 13 березня 2011 13:27

Фірташ вважає, що Янукович відмічений Богом

Фірташ вважає, що Янукович відмічений Богом

Співвласник компанії "Росукренерго", бізнесмен Дмитро Фірташ вважає нинішнього президента України Віктора Януковича гідним керівником.

Про це він заявив в інтерв'ю французькому виданню "Politique Internationale".

Зокрема, Фірташ зазначив: "Перше, про що слід розповісти, кажучи про нього (Януковича, - ред.) - це його життєвий шлях. Він пройшов дуже складну школу. На мій погляд, ця людина відмічена Богом, якщо вибрався з таких умов! Він виріс без матері. Він всього домігся сам".

"У радянські часи він був директором автоколони, де працювали близько 3 тисяч людей: " ДонбассТрансРемонт". Це підприємство працювало на половину Радянського Союзу, це - тепловози, депо, під'їзні шляхи... Людина, яка керувала такою організацією, не могла керувати, не розуміючи. Потім Янукович був заступником губернатора області, губернатором, двічі - прем'єр-міністром, і став президентом", - підкреслив бізнесмен.

"Він не закінчував престижний зарубіжний ВНЗ. Але, повірте, Радянський Союз умів виховувати керівників. Не важливо, взуттєва фабрика, або космодром. Янукович пройшов цю школу", - підсумував Фірташ.

Зараз ви читаєте новину «Фірташ вважає, що Янукович відмічений Богом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути