Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2008 12:56

Фірташ продав акції, що мали відношення до "Арбат Престижа"

Співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ і Group DF, що об"єднала його активи, знову заявляють про непричетність до розслідування в Росії у справі компанії "Арбат Престиж" і її власників за обвинуваченням у приховуванні податків у період з 2005 по 2006 рік.

"Фірташ ніколи не заперечував, що володів часткою акцій у ТОВ "Рінвей" - компанії, що, у свою чергу, була акціонером "Арбат Престиж", - йдеться у заяві Group DF.

"Фірташ продав свої акції "Рінвей" у червні 2004. Ні Фірташ, ні хто-небудь з його співробітників не є підозрюваними в справі ТОВ "Арбат Престиж", - цитує документ "Інтерфакс-Україна".

Group DF також відзначає, що протягом останніх років ділова кар"єра Фірташа уважно вивчалася і була об"єктом пильної уваги громадськості, при цьому не було виявлено ніяких твердих доказів його зв"язків із Семеном Могилевичем, обвинувачуваним у справі "Арбат Престиж".

Група закликала засоби масової інформації утриматися від публікації чуток, за якими, на її думку, стоять конкуренти Фірташа по бізнесу і політики, що їх підтримують.

"РосУкрЕнерго" створено в 2004 році. На даний час по 50% акцій цієї компанії належить ВАТ "Газпром" і компанії CentraGas Holding AG, бенефіціантами якої є Фірташ (90% акцій) і Фурсін (10% акцій).

"РосУкрЕнерго" з 2006 року є єдиним постачальником природного газу в Україну. Компанія також реалізує газ у країнах Європи.

Зараз ви читаєте новину «Фірташ продав акції, що мали відношення до "Арбат Престижа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути