пʼятниця, 05 жовтня 2012 21:30

Фірташ та Льовочкін вже списали Януковича, тупо заганяють його в кут - Чорновіл

Фірташ та Льовочкін вже списали Януковича, тупо заганяють його в кут - Чорновіл
Тарас Чорновіл має відчуття, що відбувається дуже серйозна гра. Фото: wikipedia.org

Різкі відповіді міністра закордонних справ Костянтина Грищенка щодо резолюції Сенату США по Україні можуть бути пов'язані з планом усунення президента Віктора Януковича.

Таку думку висловив позафракційний народний депутат, перший заступник голови комітету Верховної Ради у закордонних справах Тарас Чорновіл у ефірі "Ера-FM".

"Скажу річ, яка, можливо, переходить межі дипломатії. Але в мене таке відчуття, що відбувається дуже серйозна гра. Давайте згадаємо, в якій партії був Костянтин Грищенко. У партії Юрія Бойка. Республіканська партія України зав'язана на групі Фірташа, зав'язана на Льовочкіна. Мені так здається, що ця група вже списала Януковича, домагається якомога гірших результатів: санкції, пресинг на Україну", - сказав він.

За його словами, ця група буде робити ставку на нових політиків.

"Я не здивуюся, що через рік ми дізнаємося, що є послідовник. І цим послідовником, я думаю, буде Віталій Кличко. Буде робитися цією групою ставка, напевне, на нових. Підозрюю, що Януковича вже тупо заганяють в куток, з якого в нього виходу вже просто не буде", - зазначив Чорновіл.

Як запевнив політик, йому би хотілося, щоб Янукович зробив певні висновки з цієї ситуації.

"Тому що це заганяння не тільки Януковича ... Мені шкода в першу чергу країну. Якщо санкції підуть проти президента, це будуть і санкції проти держава. Ніколи не бувають санкції окремо проти президента, потерпатимемо всі ми", - підсумував Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Фірташ та Льовочкін вже списали Януковича, тупо заганяють його в кут - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути