четвер, 26 травня 2011 14:14

Фірми, яка виготовила Табачнику мільйонний ролик, не існує

Фірми, яка виготовила Табачнику мільйонний ролик, не існує

Колишній прем'єр міністр України Віталій Масол у коментарі Gazeta.ua заявив, що Всеукраїнська благодійна організація, що виготовила рекламний ролик для Міносвіти за 918 тисяч гривень, припинила існування 6 років тому.

"Україна була невідома для світу, тому організація займалась виготовленням рекламних проспектів, проведенням у різних країнах прес-конференцій, зустрічей, концертів наших зірок, - розповів Віталій Масол.

Він повідомив, що у 2005-му організація припинила діяльність.

"Один раз я був з ними у Женеві. Коли Кучма пішов, організацію розпустили. Бо такі проекти в усьому світі фінансують з бюджету. Змінилася влада - грошей не дали. Ніхто зарплату не отримував, крім діловода. Тому в 2005 році організація припинила діяльність. Відтоді я не має з нею ніяких стосунків. Про замовлення на виготовлення рекламного ролика для Міносвіти чую вперше. Це якась помилка", - здивувався екс-прем'єр.

Згідно даних Єдиного реєстру громадських формувань, Всеукраїнська благодійна організація "Місія "Україна відома" заснована 2001 року.

Її президентом значиться екс-президент Леонід Кравчук.

Серед засновників організації чимало відомих людей: голова наглядової ради Віталій Масол, члени ради Микола Азаров, Борис Патон, Олег Пінчук, Володимир Семиноженко та інші.

Як повідомлялось раніше, Міносвіти "викинуло" на 3-хвилинний ролик майже мільйон гривень.

Зараз ви читаєте новину «Фірми, яка виготовила Табачнику мільйонний ролик, не існує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути