неділя, 09 жовтня 2011 12:17

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Фільм про суд проти Тимошенко показали парламентаріям НАТО

Фільм про суд проти Тимошенко показали парламентаріям НАТО

У рамках сесії Парламентської асамблеї НАТО презентували документальний фільм про судовий процес проти Юлії Тимошенко.

Про це на брифінгу повідомив журналістам член Постійної делегації Верховної Ради в ПА НАТО, голова Виконкому партії "Реформи і Порядок" Остап Семерак, повідомляє прес-служба партії.

За словами Семерака, англомовна стрічка "The trial of Yulia Tymoshenko. The true story" ("Суд над Юлією Тимошенко. Правдива розповідь") не містить жодних політичних висновків.

"Ми спеціально робили політично нейтральний фільм – лише документальні кадри, текст, який пояснює, що відбувається на екрані, та коментарі основних учасників цього судового процесу", – зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисників Тимошенко розганятимуть водометами?

"Ідея фільму виникла в ході спілкування з нашими партнерами з Європарламенту та з членами парламентів інших країн. Вони питали нас, що відбувається в суді проти Юлії Тимошенко, і коли ми розповідали про перебіг подій, вони нам не вірили. Не вірили, що в європейській країні, яка декларує демократичні принципи, може відбуватися щось подібне з лідером опозиції і колишнім прем'єр-міністром. Тому ми прийшли до думки, що, очевидно, потрібно зробити документальний фільм", – розповів народний депутат.

Він також повідомив, що незабаром планується презентація фільму для депутатів Європейського парламенту в Брюсселі. Зараз фільм можна знайти в інтернеті.


Зараз ви читаєте новину «Фільм про суд проти Тимошенко показали парламентаріям НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути