Ексклюзиви
неділя, 20 жовтня 2013 15:20

Фігурант скандальних одкровень з Горлівки заявив про шантаж

Фігурант скандальних одкровень з Горлівки заявив про шантаж
Сергій Шкребець Фото: youtube.com

Герой аудіоролика "Сповідь чиновника" - заст. міського голови м. Горлівка Сергій Шкребець через 10 днів після скандалу виступив з коментарями. Він провів прес-конференцію, яку місцевий сайт gorlovka.ua, який першим опублікував аудіозапис, назвав тайною вечерею.

Шкребець Сергій не став заперечувати, що голос на запису належить йому, але назвав запис результатом монтажу. Він заявив, що перед публікацією скандального запису його шантажували.

- Щодо мене було скоєно злочин, коли були розміщені брехливі, сфальсифіковані, неправдиві, таємно записані... Змонтована інформація про... Спрямована проти мене, міського голови, проти моїх колег. Я сподіваюся, що співробітники правоохоронних органів назвуть одного і того ж режисера, групу осіб, які цим займаються. Для них - чим гірша ситуація в Горлівці, тим краще з урахуванням їхніх планів, з урахуванням їхніх бачень розвитку Горлівки, - буквально заявив заступник міського голови.



Чиновник послався на емоційну напругу і втому.

- Коли була розміщений цей так званий запис, на який ніхто не давав дозвіл і ніхто не записувався як сповідь... Я можу говорити, що саме 7 жовтня мене шантажували і погрожували. Мені висунули вимоги і це робив один чоловік. Для того, щоб я зламався, пішов у нього на поводу. Висував вимоги Шуліка Руслан Валерійович,- сказал Шкребець.

Руслан Шуліка, якого звинуватив чиновник - це колишній власник приватних жеків, який при попередньому мері Івані Сахарчуку був фаворитом і мав добрі стосунки з Сергієм Шкребцем.

Записам, за словами героя "сповіді" - від року до півтора років. Зараз же заступник мера Сергій Шкребець повністю підтримує свого керівника - міського голову Євгена Клепа, якого критикує голос на аудіозаписи.

- Завдяки стратегії, Горлівка з 26 місця у рейтингу міст області вийшла на 4 на 5 місце серед міст, - відповів чиновник.

Фігурант ролику приніс свої вибачення герою України Миколі Янковському, якого нецензурно ображає голос на аудіозаписи.

- У моїй душі ця людина золотими літерами вписала своє прізвище в історію Горлівки, - сказав Сергій Шкребець.

Він закликав ворогів не заважати розвитку Горлівки.

- Я звертаюся до цих людей: зупиніться заради Горлівки, не слухайте режисера. Сядьте вдома або ляжте вдома на диван і подумайте, що нам жити в цьому місті, - закликав заступник міського голови.

За його словами, можливі нові провокації.

- Я не впевнений, що це навколо одного мене, що не були провокації навколо моїх колег, що моїх колег не викликали на одкровення, що їм не влазили в душу, - повідомив чиновник.

Нагадаємо, аудіозапис з'явився у мережі 7 жовтня. З нього можна дізнатися, як у Горлівці розкрадають кошти місцевого бюджету. Вона рясніє нецензурною лексикою та оповідає, що "понти для мера дорожче грошей".

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький назвав розшифровку аудіозапису "бабською міжусобицею" і нудними плітками. А начальник місцевої міліції заявив, що заяви в міліцію від Сергія Шкребця не надходило. Розслідування обставин було ініційоване міським головою Євгенієм Клепом.

Зараз ви читаєте новину «Фігурант скандальних одкровень з Горлівки заявив про шантаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути