пʼятниця, 06 квітня 2012 09:40

Фешенебельний "Mercedes" Ющенка назвали "відрижкою" соціалізму

Фешенебельний "Mercedes" Ющенка назвали "відрижкою" соціалізму
В'ячеслав Брюховецький не побачив у ВР політичну еліту. Фото: radiosvoboda.org

Приховування нинішніми та колишніми можновладцями своїх статків є пережитком соціалістичного минулого, коли необхідно було "прибіднятись".

Таку думку в ефірі 5 каналу озвучив почесний президент університету "Києво-Могилянська академія" В'ячеслав Брюховецький, коментуючи інформацію про те, що колишній президент Віктор Ющенко їздить на фешенебельному "Mercedes" S-класу, який оформлений на підставну особу.

"Це ще відрижки соціалістичного минулого, в якому треба було говорити, що я нічого не маю, а насправді все було у тих, хто був при владі. Це ганебні речі, що люди приховують свої статки, реєструючи дуже дорогі автомобілі на підставних осіб. Найприкріший з цього урок, що це не призводить до якихось наслідків у політичній кар'єрі цих людей", - відзначив Брюховецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко їздить на "Mercedes", який оформлений на невідомого

За його словами, в Україні необхідно запровадити відповідний закон, в якому було б прописана процедура відставки можновладця, який потрапив у певний скандал.

Крім того, на переконання діяча, у нашій державі потрібна зміна поколінь.

"Поки будуть фактично радянські люди, нічого не зміниться. Але ця маса з часом зменшується. Ще років 20, і зміна поколінь відбудеться", - вважає Брюховецький.

Водночас він розкритикував нинішню політичну еліту України.

"Усі ми є рабами своїх уявлень. Ми говоримо про зміну еліти. Ну, які це еліти? Вони присвоїли собі це звання, не маючи на те підстави. Ви подивіться на нашу Верховну Раду. Ви бачите там дуже багато елітних людей?" - поцікавився Брюховецький.

Зараз ви читаєте новину «Фешенебельний "Mercedes" Ющенка назвали "відрижкою" соціалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути