пʼятниця, 02 листопада 2012 20:19

Фесенко: Опозиції треба боротися за просування в російськомовні регіони

Фесенко: Опозиції треба боротися за просування в російськомовні регіони
Фесенко: "Це результат дуже добрий для Арсенія Яценюка як фактичного лідера Об'єднаної опозиції". Фото: ukrajinciberlinu.wordpress.com

Аби мати реальні шанси поборотися за владу, Об'єднаній опозиції слід поширювати свій влив у російськомовних регіонах України.

Так вважає політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, про що він сказав на прес-конференції.

"Об'єднана опозиція отримала більше, ніж усі сподівалися десь у середині або на початку жовтня – стабільне друге місце, – говорить він. – І це дуже добре для Арсенія Яценюка як фактичного лідера Об'єднаної опозиції. Він для себе особисто зберігає шанси брати участь у майбутніх президентських перегонах. Знижується рівень потенційної критики його. Адже якби результат був нижчим, то Яценюк був би головним об'єктом критики. Тому зараз як для самого Арсенія Петровича, так і для Об'єднаної опозиції це друге місце – відносна перемога".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На цих виборах значно посилилась роль партійного чинника – Фесенко

За словами політолога, цей результат також зберігає за ОО статус найбільш впливової опозиційної сили.

"Об'єднана опозиція подолала виборчий бар'єр у всіх макрорегіонах, що дуже важливо для неї. Опозиція має боротися за те, щоби просуватися в російськомовні регіони. Це єдиний її шанс боротися за владу в перспективі", – переконаний Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Фесенко: Опозиції треба боротися за просування в російськомовні регіони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути