середа, 10 квітня 2013 12:48

FEMEN виступили за аборти, вимагаючи "Свободу" відкликати законопроект

FEMEN виступили за аборти, вимагаючи "Свободу" відкликати законопроект
Законопроект "Свободи" №2646-1 "Про заборону абортів в Україні" у "Фемені" назвали "антижіночим". Фото: femen.org

Жіночий рух FEMEN обурений тим, що "свободівці" пропонують законодавчо заборонити штучне переривання вагітності в Україні, і вимагає відкликати цей документ із Верховної Ради.

"FEMEN вимагає від Тягнибока (лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок) не бикувати і не протягати через своїх кріпаків депутатів із фракції "Свобода" антижіночий законопроект №2646-1 "Про заборону абортів в Україні", - йдеться у повідомленні руху.

У цьому законопроекті рух вбачає "відрижку релігійно-фашистського ставлення до жінки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські християни в Італії розкритикували акцію FEMEN

"FEMEN ультимативно вимагає від пана Тягнибока негайно відкликати зазначений законопроект і настійно радить "Свободі" повернутися до священної практики... кремлененависництва під монотонні тантри "Бандера - наш герой", - підкреслюється у повідомленні жіночого руху.

Нагадаємо, народні депутати фракції "Свобода" пропонують заборонити штучне переривання вагітності в Україні, а за проведення абортів, крім випадків, передбачених законодавством, ввести кримінальну відповідальність. "Свободівці" побоюються, що складна демографічна динаміка приведе до того, що "через кілька десятиліть народ України складатиметься переважно з емігрантів - вихідців із Азії". При цьому в партії вважають, що однією з головних причин таких невтішних тенденцій є легалізація абортів.

Зараз ви читаєте новину «FEMEN виступили за аборти, вимагаючи "Свободу" відкликати законопроект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути