понеділок, 15 жовтня 2012 09:05

Фаріон: "Це завал - з ким ми маємо якісь домовленості"

Фаріон: "Це завал - з ким ми маємо якісь домовленості"
Ірина Фаріон розповіла, як треба спілкуватися з виборцями. Фото:obozrevatel.com

Представник львівської організації ВО "Свобода" Ірина Фаріон розповіла на з'їзді партії своїм одно партійцям, як треба спілкуватися із виборцями.

"Я розумію, що нам буде дуже складно у Верховній Раді з тими нашими союзниками. Це завал – з ким ми маємо якісь домовленості. Те, що вони не включили у свій перелік найважливішого пункту про скасування мовного закону свідчить про те, що ми просто з ними з різних планет", - наголосила вона.

Фаріон закликала не показувати своїм виборцям невпевненості а переконувати їх у своїй силі.

"У жодному випадку ми зараз не маємо права цього казати нашим однодумцям і однодухам. Бо я можу сказати про виборців – до якої міри вони виснажені і як вони переживають, часом, більше, ніж ми. Ми не маємо права показати нашим однодумцям наші сумніви і нашу втому. Вони і так це бачать. Це означає, що ми для них і для себе також маємо бути одночасно і психіатром і хірургом", - підкреслила "свободівка".

Вона закликала своїх однопартійців бути з виборцями щирими, відвертими і правдивими.

"В іншому випадку ми уподібнимося  до того всього, з ким ми мусимо зараз тримати якісь союзи. Треба людям розповідати, які ці політики нікчемні, слабкі. Люди дуже легко піддаються паніці. Ми маємо працювати з публікою і казати: ми сильні, ми все здолаємо", - наголосила Фаріон.

Вона додала: "Я прослухала всіх хто виступав і кожен свою область називав специфічною можу констатувати, що ми дуже в специфічній країні живемо. Вона до такого специфічно, що не просто за голову хочеться хапатися, а за те, що лежить у нормального хлопа".

Зараз ви читаєте новину «Фаріон: "Це завал - з ким ми маємо якісь домовленості"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути