вівторок, 05 грудня 2017 13:25

Фальш за рахунок грошей з Росії - Луценко про намети під Радою

Фальш за рахунок грошей з Росії - Луценко про намети під Радою
"За гроші Курченка організовували псевдо-майдан" - генпрокурор Юрій Луценко про намети під парламентом. Фото: politeka.net

Генеральний прокурор Юрій Луценко назвав "фальшем" акції протесту під парламентом. Про це він сказав на брифінгу.

"За гроші Курченка організовували псевдо-майдан. В агонії просили ще і ще грошей, щоб розпочати якісь спецефекти", - сказав він.

"Дуже вдячний усім українським громадянам, які на відміну від досвідчених політиків відразу відчули фальш у акціях, запланованих Саакашвілі. Навіть із плівок, на цих акціях "были только наши, которых мы привезли". Всіх інших вони називають імпотентами. А своїх учасників, куплених на гроші олігархів, рахують по "человекочасам митингарей".

Дуже вдячний киянам, які терпляче чекали поки очевидна фальш досягне свого апогею", - заявив Луценко.

"Всі акції Саакашвілі фінансувалися закордонними олігархами", - додав генпрокурор.

"Всім, хто кричить про політичні репресії, рекомендую розділяти опозицію і співпрацю з криміналом", - сказав Луценко та заявив: "Серед кількох тисяч людей, які вийшли під стіни Верховної Ради у листопаді, знаходиться жменька людей, які за кошти Януковича-Курченка що діють під прикриттям ФСБ, планували захоплення приміщення Верховної Ради".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання Саакашвілі. У сутичках є постраждалі, поліція застосувала спецзасоби

Зранку 5 грудня до квартири колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прийшли з обшуком. Йому оголосили підозру у сприянні поваленню державного режиму.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угрупування Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

У вересні, після незаконного перетину кордону Саакашвілі заявив, що залишив свій паспорт в автобусі, а правоохоронці нібито його вкрали.

Зараз ви читаєте новину «Фальш за рахунок грошей з Росії - Луценко про намети під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути