Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2015 17:38

Євросоюз не буде переглядати санкції проти брата Клюєва
2

Рада ЄС не знайшов підстав для перегляду санкцій, введених раніше проти Сергія Клюєва, брата екс-глави Адміністрації Президента Андрія Клюєва, і залишає їх у силі. Про це йдеться в листі Ради ЄС.

У листі йдеться про те, що Рада ЄС має намір залишити в дії санкції відносно Сергія Клюєва з формулюванням про незаконне привласнення державних коштів і використання службового становища з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи третіх осіб.

Нагадаємо, санкції ЄС проти Андрія та Сергія Клюєвих набули чинності 5 березня 2014 року. Крім них під санкції потрапили: колишній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко; екс-генпрокурор Віктор Пшонка; екс-голова СБУ Олександр Якименко; колишній перший заступник глави АП Андрій Портнов; екс-міністр юстиції Олена Лукаш; колишній заступник глави МВС Віктор Ратушняк; сини екс-президента Олександр і Віктор Януковичі; син екс-генпрокурора Артем Пшонка; екс-прем'єр Микола Азаров і його син Олексій Азаров; бізнесмен Сергій Курченко; екс-міністр освіти Дмитро Табачник; екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова; колишній радник президента Ігор Калінін.

В даний час в Євросоюзі розглядається питання про перегляд санкцій відносно ряду зазначених осіб.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз не буде переглядати санкції проти брата Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути