середа, 05 червня 2019 05:55

Європа не має єдності щодо продовження санкцій проти Росії - Снєгирьов

Європа не має єдності щодо продовження санкцій проти Росії - Снєгирьов
ЄС може не продовжити санкції проти Росії - Снєгирьов. Фото: ТСН

Європа знову продемонструвала, що вона не готова йти шляхом посилення економічних санкцій проти Росії. Наразі в країнах Європи немає єдності щодо цього питання.

"Були введені персональні санкції проти п'яти громадян РФ, і на цьому все й завершилося. Тобто Європа знову продемонструвала, що вона не готова йти шляхом посилення економічних санкцій проти Росії. Наразі в країнах Європи немає єдності щодо продовження економічних санкцій. Президент Чехії Земан чітко заявив про те, що його країна розглядає шлях не посилення економічних санкцій, а навпаки покращення дипломатичних і економічних стосунків із РФ. Практично те саме заявили і представники Румунії", – в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK заявив співголова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Розділеність країн ЄС ще більше ускладнює завдання пану Зеленському. Він додав, що також перед Зеленським стоїть питання щодо формування антиросійської коаліції, бо незрозумілі кроки попередньої адміністрації фактично зруйнували її.

"Наразі стоїть питання, чи готова Україна запропонувати новий формат і нові дорожні карти щодо об'єднання країн Європи в питанні протистояння російській агресії. Це питання дуже болюче для України", – вважає Снєгирьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про дефолт і повернення "Приватбанку" Коломойському

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Брюсселя з дводенним візитом. Це перший закордонний візит Зеленського після обрання його президентом України.

Зараз ви читаєте новину «Європа не має єдності щодо продовження санкцій проти Росії - Снєгирьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути