вівторок, 24 січня 2012 18:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євгенія Тимошенко та Немиря розповіли у Страсбурзі про справу екс-прем'єра

Євгенія Тимошенко та Немиря розповіли у Страсбурзі про справу екс-прем'єра

Євгенія Тимошенко, донька лідера опозиції Юлії Тимошенко, та заступник голови партії "Батьківщина", колишній віце-прем'єр-міністр України Григорій Немиря зустрілися з Генеральним Секретарем Ради Європи Торбйорном Ягландом у Страсбурзі.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Під час зустрічі, на якій обговорювалися питання політично-вмотивованого переслідування Тимошенко та членів її колишнього уряду, Торбйорн Ягланд жорстко розкритикував дії чинної української влади.

"Події в Україні розвиваються в кричуще неправильному напрямку, що становить загрозу для розвитку вашої держави та європейській інтеграції України", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Тимошенко полетить скаржитись у ПАРЄ

"Я буду абсолютно відвертий з цього приводу під час зустрічі з міністром закордонних справ Грищенком завтра. Ситуація є абсолютно неприйнятною", - додав Генеральний Секретар Ради Європи.

У свою чергу, Євгенія Тимошенко повідомила Торбйорну Ягланду про стан здоров'я її матері та умови її утримання за гратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція змусить Януковича відповідати за Тимошенко

"Режим Януковича намагається фізично та морально знищити мою матір як свого головного політичного опонента. Проти неї відкриваються безпідставні кримінальні справи, до неї не пускають незалежних лікарів, за нею ведеться цілодобове відеоспостереження у камері, що суперечить усім нормам закону. Але вона не здалася", - наголосила донька Юлії Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Європі вже немає ілюзій щодо режиму Януковича - Євгенія Тимошенко

Крім того, учора відбувся виступ Євгенії Тимошенко на засіданні фракції Європейської народної партії у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко та Немиря розповіли у Страсбурзі про справу екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

92

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути