вівторок, 25 грудня 2012 15:24

"Якби мені запропонували "підсилити" цей уряд, я б однозначно відмовилась" - Королевська два роки тому

"Якби мені запропонували "підсилити" цей уряд, я б однозначно відмовилась" - Королевська два роки тому
Фото: news.liga.net

Наталія Королевська не змогла провести у Верховну Раду свою політичну силу "Україна — Вперед!". Протягом останніх двох років критикувала владу і уряд Миколи Азарова зокрема. Тепер вона стала міністром цього уряду...

Про Податковий кодекс

"Ми можемо допустити, що десятки середніх і малих підприємств будуть ліквідовані. І намір провести хорошу реформу може прокласти шлях в економічне пекло, бо без того, щоб ліквідувати найодіозніші контролюючі органи, в першу чергу податкову міліцію, без того, щоб сьогодні припинити всі каральні функції по відношенню до економіки, ми не зможемо побудувати відкриту, збалансовану економічну модель".

Зубожіння

"Азаров зубожів країну – бідними керувати легше".

Азарова у відставку

"Після Податкового майдану у влади було півроку, аби піти назустріч людям. Але влада шість місяців витратила на те, щоб знищити малий і середній бізнес. А коли виявилось, що зламати дух людей не вдасться, їм дають чергову приманку, аби потім остаточно закрити мишоловку. Влада намагається обняти бізнес, щоб остаточно його задушити.

У вересні того ж року написала листа Януковичу із проханням відправити у відставку Азарова.

Провали: газ, МВФ, бюджет

"Першим провалом є відсутність прогресу в переговорах з Росією по ціні на газ. Зіпсовані стосунки з нашим стратегічним партнером є персональною відповідальністю Миколи Азарова. Другий провал — відсутність результату в роботі з МВФ. Третій провал — бюджетна політика уряду. Написаний поспіхом бюджет не виконаний, а уряд боїться звітувати про його виконання".

Зростання цін

"Упевнена, влада не знає, що багато продуктів у результаті їх роботи подорожчали удвічі, а то й утричі. Хочу, щоб Азаров і Тігіпко побачили, як відзначатимуть Новий рік за межами Конча-Заспи. 800 гривень – мінімальна пенсія в Україні, яку одержують мільйони громадян. У мене в руках кошик з найнеобхіднішими продуктами, щоб накрити святковий стіл на Новий рік. І коштує він 800 гривень. А ще треба буде накрити стіл на Різдво, купити подарунки близьким, сплатити комунальні послуги, місяць харчуватися, платити за транспорт, купувати ліки".

Зміна влади

"Наша загальна позиція (опозиції — ред.) по відношенню до Кабміну Азарова стане реальним кроком до зміни нинішньої влади".

Не пішла б у Кабмін

"Уряд Азарова – це економічне зло в країні. Якби мені запропонували "підсилити" цей уряд, я б однозначно відмовилась. Наша партія в опозиції до Януковича і влади, а тому співробітничати ми не будемо ніколи".

Несправедливість Азарова

"Ми поставили сьогодні стандарт, який є реальним для України — це тисяча євро зарплата і 500- пенсія. Це той стандарт, до якого маємо прагнути. Зі справедливістю Азарова, за якою бідні заплатять за багатих, до такого стандарту країна ніколи не прийде".

Знову відставка

"По-перше, домогтися відставки уряду Азарова, який суцільно складається з мільйонерів та не здатний ані вивести країну з кризи, ані забезпечити її подальший розвиток. По-друге, спільними зусиллями забезпечити перемогу демократичних сил на майбутніх парламентських виборах. По-третє, скасувати прийняті нинішнім режимом пенсійну реформу, податковий кодекс, запровадити оподаткування дивідендів, доходів, які виводяться в офшорні зони. Інакше країна з кризи не вийде".

Зараз ви читаєте новину «"Якби мені запропонували "підсилити" цей уряд, я б однозначно відмовилась" - Королевська два роки тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути