вівторок, 04 листопада 2008 09:10

Ще не народженого малюка назвуть на честь Ющенка

Ще не народженого малюка назвуть на честь Ющенка
Жителька села Чорногузи на Буковині Любов Малиш, яка потерпіла внаслідок липневої повені та якій побудували новий будинок замість зруйнованого зсувом старого будинку, вирішила назвати майбутню свою дочку ім"ям Вікторія - на честь Президента України Віктора Ющенка.

Про це жінка, яка наразі на восьмому місяці вагітності, заявила біля свого нового будинку у рідному селі Чорногузи, де зустрічала Главу держави.

"Я не вірила, коли у серпні ви тут у селі казали, що ще до початку зими я матиму новий будинок. Думала так, як і багато інших жителів села: що це лише базікання, влада нас обдурить. Навіть про це говорила журналістам. Але зараз переконалася – я дійсно матиму новий будинок, і ви, Вікторе Андрійовичу, дотрималися перед жителями села свого президентського слова", - сказала схвильована жінка.

Президент України подякував жінці за її рішення і пообіцяв на день народження її дочки від себе послати "обов"язковий подарунок".

У селі Чорногузи Вижницького району, в урочищі "Діброва", триває будівництво 21 індивідуального житлового будинку для сімей, житло яких було зруйноване внаслідок зсуву. 4 серпня цього року Президент України особисто залив фундамент на будівництві одного із цих житлових будинків, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ще не народженого малюка назвуть на честь Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути