понеділок, 19 грудня 2011 20:33

ЄС не визнає вибори в Україні без участі Тимошенко та Луценка - Немиря

ЄС не визнає вибори в Україні без участі Тимошенко та Луценка - Немиря

Європейський Союз визнає майбутні парламентські вибори в Україні тільки за умови участі в них Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв'язнів. Про це сьогодні заявив заступник голови партії "Батьківщина", колишній Віце-прем'єр-міністр у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря після зустрічі з керівництвом ЄС.

"Однією з ключових умов для визнання Європейським Союзом виборів такими, що відповідають європейським стандартам, є безперешкодна участь опозиції, включно з Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком, у цих виборах, що неможливо, коли ці лідери перебувають за гратами. Сьогодні така позиція була в черговий раз підтверджена", - наголосив Немиря, якого цитує прес-служба партії.

За його словами, підписання та ратифікацію Угоди про асоціацію також було поставлено в залежність від виконання цих умов.

"Це дуже важливий елемент, який об'єднує усю опозицію, яка виступає за проведення чіткої межі між європейською перспективою України і червоною рискою для політичного режиму, який нехтує цією можливістю для України і всього українського народу", - сказав Немиря.

Нагадаємо, сьогодні відбувся XV Саміт Україна – Європейський Союз.

Зараз ви читаєте новину «ЄС не визнає вибори в Україні без участі Тимошенко та Луценка - Немиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути