середа, 27 серпня 2008 15:57

ЄС каже про чіткий сигнал для України

Європейський Союз має дати Україні чіткий сигнал про перспективу членства для того, щоб вона не стала наступною мішенню Росії. Про це заявив сьогодні комісар з питань розширення ЄС Оллі Рен, передає радіо "Свобода".

"Україна може стати наступною країною, на яку Росія здійснюватиме політичний тиск", – зауважив комісар ЄС у виступі перед фінськими дипломатами у Гельсінкі.

"З точки зору стабільності, важливо, щоб ЄС надала чіткий політичний сигнал про те, що інтеграція України в Європейський Союз є можливою у випадку, якщо ця країна буде і далі здійснювати цілеспрямовані реформи у відповідності до європейських цінностей", – сказав О.Рен.

Він підкреслив, що дискусія про членство України не є актуальною на сьогодні, але додав, що "ми не повинні казати "ніколи" Україні".

Європейський комісар також зауважив, що темп реформ в Україні може уповільнитися, якщо вона не буде бачити перспективи членства в ЄС.

Зараз ви читаєте новину «ЄС каже про чіткий сигнал для України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути