вівторок, 24 грудня 2013 16:35

ЄС і Америка мали б персонально відповісти Царьову - політолог

ЄС і Америка мали б персонально відповісти Царьову - політолог
Олег Царьов. Фото: ua.korrespondent.net

На думку політичного аналітика Інституту євро-атлантичного співробітництва Володимира Горбача, персональна відповідь держав Євросоюзу і північної Америки депутату Олегу Царьову була б дуже бажаною.

Про це він сказав Gazeta.ua, коментуючи заяву "регіонала" про те, що СБУ задовольнило запит про заборону в'їзду в Україну 36 осіб, серед яких екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі.

На думку експерта така поведінка Царьова лише доводить, що він "не є українським політиком, а є російським політиком, інфільтрованим в український парламент в Партію регіонів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МЗС не знають про 36 персон нон-грата від Царьова

"Він виступає суто як носій російської політичної свідомості із застосуванням тих зразків, які він запозичує в Росії. І оскільки інші "регіонали" утримується від активної політичної роботи і діяльності то фронтменом Партії регіонів стає отакий Царьов", - сказав Горбач.

На запитання, чи можуть ці дії бути узгодженими із оточенням президента Януковича, експерт відповів: "Такі дії Царьова можуть узгоджуватись з оточенням Путіна".

Офіційної заяви СБУ щодо заяви "регіонала" ще не було. Горбач висловив думку, що в цьому питанні чекати самостійного рішення українських спецслужб не варто.

"Оскільки українське СБУ, так само як і депутат Царьов є "під ковпаком" російського ФСБ, то вони будуть виконувати доручення, якщо ті будуть продубльовані не лише у запиті Царьова, а і через російські спецслужби і українську владу", - зауважив політолог.

Зараз ви читаєте новину «ЄС і Америка мали б персонально відповісти Царьову - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути