Ексклюзиви
середа, 28 жовтня 2020 15:08

Єрмак привів журналістів до батьків додому
4

Фото: Сергій Моргунов, "Бабель"

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак привів журналістів до батьків додому. Матеріал опублікував сайт "Бабель".

Батьки Єрмака мешкають у "хрущовці" на бульварі Дружби народів у Києві. Також із ними мешкає брат керівника ОП Денис Єрмак, відомий через скандальні плівки.

Борис Єрмак — киянин, його дружина Марина — із Санкт-Петербурга. 1971 року вони одружилися, тоді ж народився нинішній керівник ОП.

За часів Радянського Союзу батько Єрмака керував управлінням у держкомітеті зовнішньоекономічних звʼязків, працював в Афганістані. Співпрацю з КГБ і Головним розвідувальним управлінням Росії назвав вигадками.

"Я не люблю виставляти себе і сімʼю напоказ, але я вже втомився слухати цей бруд про тата з ФСБ і про щось іще. Ось, будь ласка, можете побачити, де вони живуть, як живуть — у Києві, в простій квартирі", - заявив Єрмак. За столом швидко їв пиріг.

Мати Єрмака розповіла журналістам, що син рідко їх навідує, а після початку роботи в ОП буває у них здебільшого ночами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес із росіянами, робота на "регіоналів": досьє на Єрмака

У лютому президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента. Натомість призначив Андрія Єрмака.

У березні ЗМІ повідомляли, що в Мінську Андрій Єрмак і Леонід Кучма погодили створення консультативної ради з російськими колаборантами на Донбасі, а агресор Росія у статусі гаранта-спостерігача опинилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

60 народних депутатів від "Слуги народу" звернулися до президента й нагадали, що в ОРДЛО діють окупаційні органи Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак привів журналістів до батьків додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути