пʼятниця, 08 жовтня 2021 05:18

Єрмак і Нуланд обговорили перспективи "нормандської четвірки"

Єрмак і Нуланд обговорили перспективи "нормандської четвірки"
Єрмак провів переговори з Нуланд. Фото: Укрінформ

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і помічниця уповноваженого Держдепартаменту США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд провели телефонну розмову.

Сторони торкнулися ряду важливих питань, серед яких були і переговори в "нормандському форматі", йдеться в Twitter-акаунті Андрія Єрмака.

Під час розмови сторони торкнулися питання ситуації навколо України та перспективи діалогу в форматі "нормандської четвірки".

Сторони обговорили важливість посилення ролі Сполучених Штатів Америки в переговорному процесі щодо мирного врегулювання конфлікту на тимчасово окупованих територіях України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Єрмака прокоментував "Офшор 95"

Згадка про президента України Володимира Зеленського в розслідуванні офшорів, проведеному міжнародним консорціумом журналістів-розслідувачів, не вплине на діалог між Києвом і Вашингтоном. У той же час це підвищує для президента США Джо Байдена важливість посилення фінансової прозорості, заявили в Білому домі.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак і Нуланд обговорили перспективи "нормандської четвірки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути