неділя, 07 квітня 2013 16:29

"Олена Бондаренко знала про загони бойовиків", – Даценко

"Олена Бондаренко знала про загони бойовиків", – Даценко
Фото: progolovne.ck.ua

Влада готується до введення надзвичайного стану. Замість одного випущеного на волю Луценка сядуть десятки й сотні менш відомих представників опозиції, – так вважає переможець виборів у 197 окрузі на Черкащині Леонід Даценко.

– Депутатка від регіонів Олена Бондаренко, вочевидь, добре знала про що говорить, коли залякувала громадян не виходити на мітинги опозиції, бо можна опинитися в морзі. Учорашні загони штурмовиків, які били людей у Черкасах – пряма вказівка керівництва регіоналів і особисто президента Януковича. Кілька десятків бойовиків учора тероризували місто при повному потуранні міліції. Спочатку вони двома автомобілями блокували машину опозиціонерів, які везли на мітинг опудало губернатора Сергія Тулуба. Силою виламали двері й забрали його. Намагалися те саме зробити й удруге, коли ми виготовили нове опудало. Штурмовики давно тероризують і б'ють активістів від опозиції, які розповсюджують газети й листівки. Вчора вони прямо на мітингу побили до крові юриста від опозиції. Влада лякає українців фашистами, а сама діє за методами Гітлера. Адже штурмовики – винахід фюрера.

Даценко каже, що опозиціонери думають над тим аби в подальшому найняти охоронні фірми для забезпечення порядку.

– Учора міліція ховалася по закутках. Очевидно, правоохоронці отримали наказ не чіпати бойовиків Тулуба. Він сам не іде перешкоджати, а посилає молодих хлопців. Якщо ми наймемо серйозну охоронну структуру, то в першу чергу постраждають ці молодики. А вони чиїсь діти. Думаю, Тулубу саме це й треба. Тоді можна буде оголосити в місті, а в подальшому в усій Україні надзвичайний стан, – каже Даценко.

Учора в Черкасах на мітингу опозиції кілька десятків бойовиків вдяглися в білі футболки з написом ВО "Свобода" та "Бий жидів" і почали бити опозиціонерів. Одного з нападників затримали активісти й передали міліції.

Зараз ви читаєте новину «"Олена Бондаренко знала про загони бойовиків", – Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

373

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути