понеділок, 15 травня 2017 11:41

Екс-"регіонали" платили за "Цукеркові бунти" проти Порошенка

Екс-"регіонали" платили за "Цукеркові бунти" проти Порошенка
Соратники Януковича спільно з російськими спецслужбами планували "цукеркові бунти" під магазинами Roshen. Фото: twitter.com

Колишній глава Адміністрації президента Андрій Клюєв та екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник готували проплачені акції протесту біля магазинів Roshen.

Про це на брифінгу повідомив голова СБУ Василь Грицак.

"Це колишні депутати Верховної Ради Андрій Клюєв і Володимир Олійник, а також лідери так званого Антимайдану Зінченко і Кіт. Зазначені особи залучили кількох громадян України до організації заходів з дискредитації президента України Петра Порошенка. Акція мала називатися "Цукеркові бунти" в магазинах Roshen. Ми задокументували кілька таких заходів з моменту надходження вказівки, детальні інструктажі, передачі грошей та інші речі.

Подробиці не зовсім коректно розповідати. Є не зовсім приємні речі: червона фарба, портрети. Деталі та інструктажі надходили з Москви. У нас є віддокументовані інструктажі та листування", - повідомив Грицак.

За словами глави СБУ, соратники президента-втікача Віктора Януковича діяли спільно з російськими спецслужбами. Від учасників акції вимагали одягнути форму учасників АТО. Нині вони дають покази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фабрика Порошенка зменшила прибутки у 17 разів

Організатори сепаратистських акцій засвідчили, що їх фінансують олігарх Сергій Курченко і колишні прем'єр-міністр Микола Азаров, глава МВС Віталій Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"регіонали" платили за "Цукеркові бунти" проти Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути