четвер, 20 березня 2014 17:12

Експерт: Тимошенко у невизначеному статусі ходить на засідання РНБО

Експерт: Тимошенко у невизначеному статусі ходить на засідання РНБО

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вигідна при владі президенту Росії Володимиру Путіну, бо є його партнером по бізнесу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Показово, що нова влада не зачепила дві складові - права власності олігархів та газові домовленості із Росією. Люди це бачать, тому Майдан не розходиться. Можливо, це путінський сценарій, розрахований на те, щоб запустити новий виток протистояння. Тоді Схід України не встоїть. Там світогляд людей сформований під тихе виробництво, а не під страйки. Але коли цих людей виробнича сфера виганятиме на вулицю, вони за верстати так просто не повернуться. Все залежатиме від того, хто вийде на виборчу кампанію, і чи рватиме вона Україну на частини", - зазначив він.

Говорячи про те, чи має Тимошенко моральне право балотуватися в президенти, коли вже має своїх прем'єра та спікера, експерт зауважив: "Це розрахунок. Готувався пакет під адміністративне забезпечення передвиборчої кампанії. Це не пряме залучення адмінресурсу, а гра місцевих політичних еліт, які мають переприсягти новій владній команді в Києві".

Політолог розказав, що нещодавно екс-прем'єр була присутня на засіданні РНБО. "Питання в тому, в якості кого вона там була. Якщо Тимошенко не дає пояснень, з якою метою туди ходить, то яку країну вона будує?", - додав Цибулько.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Тимошенко у невизначеному статусі ходить на засідання РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути