четвер, 30 вересня 2010 12:17

Експерт назвав умову дострокових виборів Ради

Експерт назвав умову дострокових виборів Ради

Директор агентства моделювання ситуацій Віталій Бала вважає передчасними розмови про дострокові вибори навесні 2011 року.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Тому що не відомо, якими будуть результати місцевих виборів. Якщо Партія регіонів закріпить чи посилить свої позиції, тоді варіант проведення дострокових   виборів навесні вірогідний. Хоча це ще буде залежати від того, як ми пройдемо зиму", - зазначив експерт.

За словами Бали, зараз перед БЮТ стоїть завдання повернути довіру людей.

"У них абсолютно нерозбірливий політичний почерк, тому прочитати, що вони хочуть і домагаються, дуже важко. У Партії регіонів рейтинг падає, але у БЮТу він не зростає. Це є для них проблемою. Поки вони не зроблять перезавантаження і не припинять говорити одні й ті ж самі речі, великих шансів у разі проведення дострокових виборів немає. Хіба що у випадку дуже великих прорахунків нинішньої влади і поганого соціально-економічного становища. Але таким шансом можуть скористатися не лише БЮТ, а й "треті сили". Це Тігіпко і Яценюк", - пояснив він.

"В "Нашу Україну" я не вірю. Поки вона буде пов"язана із прізвищем Ющенко, навряд чи зможе мати серйозні успіхи на політичній арені. У них було все, а вони це віддали. Тому з ними легко воювати – їх розмазати в політичній дискусії дуже просто. У них немає аргументів, щоб довести, що вони можуть щось зробити. Бо вже мали такий шанс", - додав політолог.

Нагадаємо, "нунсівець" Анатолій Гриценко заявив, що дострокові вибори парламенту можуть відбутися вже навесні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав умову дострокових виборів Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути