понеділок, 18 березня 2013 23:50

Експерт: боротьба за крісло мера Києва - не той шлях, що потрібний для "Свободи"

Експерт: боротьба за крісло мера Києва - не той шлях, що потрібний для "Свободи"
Віталій Бала Фото: radiosvoboda.org

Петру Порошенку треба досить серйозно працювати, аби претендувати на перемогу на виборах мера Києва. Таку думку сьогодні на прес-конференції висловив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Ми знаємо, є амбіції у Петра Порошенка. Наскільки я розумію, на сьогоднішній день у нього підтримка менше 10 відсотків – близько 7-8%. Це ніби і непогано, але все-таки достатньо важко буде. Треба серйозно працювати для того, щоб претендувати на перемогу. І мені насправді досить проблематично уявити, яким чином всі три політичні опозиційні сили, які представлені у парламенті, підтримають публічно кандидатуру Порошенка", - сказав експерт.

Він зазначив, що "від опозиції, безумовно, фаворит - Віталій Кличко". Однак, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок також має мерські амбіції.

"Він дійсно заявив, але сенсу йти Тягнибоку на вибори? Мені здається, що це все-таки трохи не той шлях, який потрібний для ВО "Свобода". І знову ж таки сьогодні не можна спрогнозувати, чи дійсно набереться та критична маса людей, яка дозволить отримати більшість представнику "Свободи" на мерській кампанії", - зауважив Бала.

Він додав, що "Київ має займати помірковану політичну позицію, і фактично давати імпульси для всієї країни".

 

Зараз ви читаєте новину «Експерт: боротьба за крісло мера Києва - не той шлях, що потрібний для "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути