Ексклюзиви
середа, 05 січня 2011 12:39

Екс-глава Держказначейства з уряду Тимошенко втекла за кордон - Генпрокуратура

Екс-глава Держказначейства з уряду Тимошенко втекла за кордон - Генпрокуратура

У Генеральній прокуратурі України стверджують, що екс-глава Державного казначейства Тетяна Слюз перебуває за кордоном.

"Те, що її (Слюз. - ред.) В Україні немає, - це точно", - сказав начальник Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Олександр Каліфіцький на прес-конференції в Києві.

Як повідомлялося, 24 грудня 2010 року Генеральна прокурор Віктор Пшонка заявив, що Генеральна прокуратура України оголосила в розшук екс-голову Держказначейства Слюз, причетну до нецільового використання коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу.

"Вона офіційно в розшуку", - заявив Пшонка, пояснивши, що така міра була вимушеною в зв'язку з тим, що Слюз порушила підписку про невиїзд.

Генпрокурор підкреслив, що екс-глава Держказначейства причетна до нецільового використання коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу.

"Екс-керівник казначейства нехай прийде до слідства і розповість, що вона керівник, що вона відкривала цей рахунок у казначействі, що там були ці гроші. Їй страшнувато розповідати, тому що їй треба відповісти на запитання, а хто їй давав вказівки, а хто відкривав цей рахунок, а які гроші заходили і куди гроші пішли. Відповідь знайдемо, для цього є судово-бухгалтерська експертиза. Не потрібно дурити простий народ", - сказав Пшонка.

Слюз очолювала Держказначейство з грудня 2007 року і було звільнена зі зміною уряду Юлії Тимошенко на уряд Миколи Азарова після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича в лютому 2010 року.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Екс-глава Держказначейства з уряду Тимошенко втекла за кордон - Генпрокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути