середа, 04 травня 2011 14:56

Екс-директору Київського зоопарку "шиють справу" за розтрату 375 тис. грн

Екс-директору Київського зоопарку "шиють справу" за розтрату 375 тис. грн

Колишній директор Київського зоологічного парку підозрюється в розтраті 375 тис. грн державних коштів.

Про це це повідомляє прес-служба прокуратури Києва в середу.

"Встановлено, що колишній директор Київського зоопарку уклала договір з одним із громадських об'єднань столиці на виконання робіт по створенню схеми екологічної стежки на території Київського зоопарку, виготовлення штучних гніздівель для тварин, розроблення типових макетів етикетажу та ін. на суму 167 тис. грн. Проте, роботи за даним договором залишилися не виконаними", - йдеться у повідомленні.

Крім того, з іншим суб'єктом господарювання було укладено договір на суму 208 тис. грн. на виконання робіт по постійному інформуванню мешканців міста щодо впровадження системи селекторного (роздільного) збору твердих побутових відходів, створення для цього web-сайту. Однак, як з'ясувалося у ході дослідчої перевірки роботи виконані були лише частково.

"Таким чином, колишній Генеральний директор Київського зоологічного парку умисно з корисливих мотивів, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом внесення до актів виконаних робіт завідомо неправдивих відомостей, розтратила бюджетні кошти на загальну суму 375 тис. грн.", - підсумували у прес-службі.

Для організації досудового слідства кримінальну справу направлено до прокуратури Шевченківського району м. Києва.

Справу порушено за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення), ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Для організації досудового слідства справу направлено до прокуратури Шевченківського району Києва.

Зараз ви читаєте новину «Екс-директору Київського зоопарку "шиють справу" за розтрату 375 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути